Karácsonyi ajándékot keresel ? 3 Női karóra ami biztosan leveszi a lábáról

Te sem szereted sem a túl nagy, sem a túl kicsi méretű karórákat? A GUESS 2023-as őszi – téli kollekciójával pár különleges, mid-size darab  érkezett a kínálatba.

 1. EVE – AZ EGYSZERŰSÉG JEGYÉBEN

 

Első pillantásra szinte fel sem tűnik termékcsalád különlegessége, mely lekerekített négyzetes tokformájában rejlik. A finom vonalvezetésnek, és minimalista kivitelezésnek köszönhetően az EVE kollekció a klasszikus eleganciát képviseli a szezonban. Számlapján mindössze kettő apró díszítőelem található: a 12-es és 6-os indexnél. Három színvariánsban elérhető; rozsdamentes acélból készült alapját ezüst, sárga- valamint rózsaarany színű bevonattal is megtalálhatjátok viszonteladóinknál.

Ezüst: GW0615L1, Sárgaarany: GW0615L2, Rózsaarany: GW0615L3

2. RUMOUR – KLASSZIKUS, EGY KIS CSAVARRAL

 

Olyan órát keresel, mely hétköznapokon és alkalmakkor is tökéletes kiegészítő lehet számodra? Akkor a Rumour kollekciót Neked találták ki. Habár fémszíjas karórákról beszélünk, a tervezők a klasszikus csatszemek helyett, egy formabontó, fonott hatású desgint alkottak meg ennek a típusnak. Az óratok ez esetben klasszikus kör alakú, a számlap díszítése szinte minimális, mégis tökéletes összhatást kelt.

Ezüst:  GW0613L1, Sárgaarany: GW0613L2, Rózsaarany: GW0613L3

3. FIREWORK – CSILLOGÁS MINDEN MENNYISÉGBEN

 

Fényesre polírozott fémszíja, apró bagett-kristályokkal körberakott lünettája és csillámmal gazdagon megszórt számlapja teszi a FIREWORK termékcsaládot a Guess mid-size női karórakollekció egyik leglátványosabb tagjává. Ezüst és sárgaarany színváltozatban elérhető.

Ezüst: GW0602L1, Sárgaarany: GW0602L2

Forrás: www.chrono.hu