Elegancia és minőség : Longines Dolce Vita Mini

MINI DOLCEVITA

Elegancia a legapróbb részletekig

 

09_l5_200_0_05_2_mentazo_ld_sza_mlap_aranyozott_sza_mokkal_e_s_mutato_val.jpg 

A Mini DolceVita büszkén tör be a piacra. Ez a dinamikus nők számára készült modern ékszeróra minden részletével kifejezi az időtlen stílust. Visszafogott stílusú tokkal, lágy vonalakkal és új tervezésű rozsdamentes acél szíjjal ez a modern klasszikus éppoly divatos, mint elegáns. A Mini DolceVita múltja lenyűgöző: az órát egy 1927-ben létrahozott Longines legenda és természetesen az eredeti 1997-es DolceVita kollekció ihlette. Ehhez a kollekcióhoz kötődik az ismert szlogen: „Az elegancia egy hozzállás”. A Mini DolceVita felfrissíti ezt a történetet az új generáció számára.

 

A Mini DolceVita kollekció minden modellje téglalap alakú, 21,5x29 mm-es rozsdamentes acél tokkal rendelkezik. Az órákat a rendkívüli pontosságú L178 kvarc szerkezet hajtja. 30 méterig (3 bar) vízállóak.

 

Az új Mini DolceVita kollekció kiemelkedő eleme a tok körül található 38 IF-VVS Top Wesselton gyémánt. A téglalap alakú tokon belül található az új Cosmo körszámlap a kompromisszumok nélküli eleganciára hívja fel a figyelmet. A karcálló zafírkristályon keresztül látható Cosmo számlapot finom kontrasztok jellemzik, ezüst napsugaras háttérrel, fehér matt órasávval és kis, kerek másodperc alszámlappal.  A festett római számok és a kék acél mutatók jól olvashatóak a számlap világos árnyalatainak köszönhetően.

 

05_l5_200_4_75_6.jpg 

 

Ez az új Mini DolceVita egy új tervezésű, rozsdamentes acél szíjjal kerül forgalomba, amely 198 láncszemének köszönhetően kiemeli az óra ékköves hangulatát, miközben rendkívüli kényelmet biztosít.  Merészen modern, ideális kiegészítője a szemet gyönyörködtető karórának.

 

Ismerkedés a kollekcióval: egy mini óra, számos választékban

 

A Mini DolceVita órák számos színválasztékban és formában érhetőek el. Az új modellek közül hat karóra esetén a tokot gyémántok szegélyezik. A fent bemutatatott klasszikus modellen kívül forgalomba került egy hasonló kialakítású óra téglalap alakú számlappal, amelyet flinqué díszítés és finom geometriai mintázatú guilloche hatású számlap jellemez, festett római számokkal és kék acél mutatókkal.  A másodpercmutató 6 óránál egy négyzetes alszámlapon található.

 

A kollekcióban négy gyémántokkal kirakott karórát mutattak be különböző divatos színekben: elefántcsontfehér, mentazöld, virág rózsaszín és derűs kék.  A szíjak tökéletesen illeszkednek a téglalap alakú számlap színéhez. Emellett a belső guilloche hatású négyzet feltűnő kontrasztot teremt. Az aranyozott római számok és mutatók 3D benyomást keltenek, egyedi esztétikus megjelenést kölcsönözve.  A hozzáillő bőrszíjakkal a Mini DolceVita elegáns ízlésvilágának méltó utódjai.

 

Az új Mini DolceVita család öt referenciát tartalmaz visszafogott, gyémánt nélküli tokkal. A változatosság ismét lenyűgöző. A téglalap alakú modellekhez ezüst homokfúvott felületű Cosmo számlappal rendelkező órák csatlakoznak. Mindegyik modell az új tervezésű rozsdamentes acél szíjjal vagy fekete bőrszíjjal kapható. A római számlappal rendelkező óra piros szíjjal is elérhető.

 

Minden Mini DolceVita modell tökéletesen megtestesíti a kollekcióra mindig is jellemző eleganciát és az olasz édes élet filozófiát. Ezek a lenyűgöző ékszerórák nemcsak gazdag örökségre épülnek, hanem kompromisszumentes  kortárs modellek is a dinamikus, lendületes hölgyek számára.