TagHeuer Carrera újra Ryan Gosling produkcióban

A TAG Heuer büszke arra, hogy a film hivatalos óratámogatója lehet, és így továbbviszi a Ryan Gosling és a márka közötti különleges kapcsolatot, mivel ismét az ikonikus TAG Heuer Carrera Chronograph-ot viseli szerepében.

 

A "The Fall Guy" című filmben Ryan Gosling Colt Seavers-t alakítja, aki egy eltűnt filmsztár felkutatásával, egy összeesküvés felgöngyölítésével és az elveszett szerelmével való újbóli kapcsolatteremtéssel foglalkozik, miközben a napi munkáját végzi. A filmben olyan adrenalintól duzzadó mutatványokat láthatunk, amelyeket még soha nem láthattunk a vásznon, például azt, hogy Colt egy fémlemezen szörfözik át a Sydney Harbour Bridge-en.

 

Az akciójelenetek követelményeinek megfelelve csak egy óra tudott lépést tartani: az ikonikus TAG Heuer Carrera Chronograph, amelyet aprólékosan nagy sebességű üldözésekhez és intenzív helyzetekhez terveztek. Gosling karaktere és az órája is a TAG Heuer mottóját testesíti meg: "Ne törj meg a nyomás alatt".

Ryan Gosling így nyilatkozott:

"A The Fall Guy-ban a karakterem egy kaszkadőr, akinek a munkája élet-halál kérdése - különösen akkor, ha a

az időzítés nem tökéletes. Amikor kénytelen a való életben is használni a kaszkadőri képességeit, olyan időmérőre volt szüksége, amely képes lépést tartani a valósággal.

és nem hagyja cserben. Nem volt tökéletesebb választás, mint a TAG Heuer Carrera Chronograph."

Nézd meg a TAG Heuer trailerét, ahol bepillantást nyerhetsz az akcióba: https://youtu.be/yN2jApwN4h0.

 
image001.png