Az Imagination by Louis Vuitton arca, Patinszki Misa

Patinszki Misa 2010-ben egy szórakozóhely felé tartott kajakos barátaival, ahol a WAM models vezetője, Krakter Zsolt leszólította őket, hogy érdekelné-e őket a modellkedés.

A tesztfotózások után felgyorsultak az események, Barcelonában kezdett, majd következett New York.

Első fontosabb munkái a GQ Style Italy és egy Frankie Morello kampány, ezek után több külföldi ügynökség is elkezdett érdeklődni iránta.

 misa-patinszki-frankie-morello-campaign1.jpg

A nagy áttörést a Dolce & Gabbana-val folytatott munkája hozta meg számára, valamint karrierjének egyik mérföldköve a Jean-Paul Gaultier parfüm kampány is.

 misagaultier.jpg

A Louis Vuitton Patinszki Misát, a WAM Models modelljét választotta Imagination fantázianevű parfümje arcának. A francia divatház 5 év után rukkolt elő új illatával, így szakmai berkekben is óriási elismerésnek számított, hogy Misát választották a kampányhoz.

 

 

Eddig ő az egyetlen magyar férfi modell, aki a Dolce & Gabbana beauty kampányában szerepelt, emellett számos alkalommal sétált végig az olasz divatház kifutóján, és négyszer szerepelt világkampányaikban is.

misadg.jpg

Dolgozott továbbá a Phillip Lim, Bottega Veneta,Versace, Dsquared2, Mugler és az Ermenegildo Zegna világmárkákkal.

misaversace.jpg

2014-ben elnyerte a hazai divatszakma elismeréseként a Fashion Awards Hungary Az év férfi modellje díját.

 

Természetesen a hazai tervezők is előszeretettel dolgoztak Misával, mint például Benus Dani, Lakatos Sándor, valamint a Retro kampánynak is volt az arca.

Misa évek óta sikeres fotóstúdiót üzemeltet Gregus Máté divatfotóssal MM Studio néven.

az_e_v_fe_rfi_modellje.png