Pataki Ági: Divatikontól filmproducerig – Az örök megújulás művészete

Pataki Ági: A magyar divat és film világának megkerülhetetlen alakja

Pataki Ági neve szinte összeforrt a magyar divat- és filmes szakmával. A több évtizedes pályafutás során nem csak a modellkedés területén jeleskedett, hanem a filmgyártásban és az üzleti életben is markáns nyomot hagyott.

39a_za_ro.jpg

A modellkarrier kezdetei és felemelkedése

Pataki Ági karrierjét a kifutókon kezdte, ahol hamar kiderült, hogy nemcsak természetes szépsége, hanem kisugárzása és stílusa is példamutató. A Rotchild szalonban tett első lépései után, Budapest egyik ikonikus reklámjában, a Kálvin téri tűzfalról mosolygott le ránk, mint a Fabulon lány. Ez a szerep nemcsak hogy megerősítette helyét a magyar divatéletben, hanem országszerte ismertté tette.

Pataki Ági két évtizeden át volt a magyar bemutatók egyik legkeresettebb modellje. Az idő múlásával azonban nemcsak a divatpódiumokon tündökölt, hanem saját butikot is nyitott, ahol üzlettársával együtt a legcsinosabb ruhákat, kabátokat és táskákat kínálta a stílusra vágyó hölgyeknek.

Új fejezet: a filmproducerség

A modellkedést követően Pataki Ági új kihívások felé fordult: a filmgyártás felé. Nevéhez olyan sikeres magyar filmek fűződnek, mint az "Üvegtigris" sorozat és a "Fehér Tenyér". Munkásságát a filmes szakma is elismerte, hiszen Balázs Béla-díjjal is jutalmazták.

424742942_385154977596728_8429933016208557616_n.jpg

Innováció a wellness területén

Pataki Ági soha nem áll meg egy helyben, így az utóbbi időben Szabó Gál Bencével közösen egy új terméksorozat, a Pataki Ági TITOK vitaminok kifejlesztésébe kezdett. Ez a termékcsalád az egészségesebb és minőségibb élet elérését hivatott segíteni, reflektálva Pataki Ági kíváncsiságára és maximalizmusára.

277526303_106997931967117_6783917613767292253_n.jpg

A jövő tervei

Pataki Ági tevékenysége és energiája töretlen, és bár már számos területen bizonyított, mindig talál új utakat és lehetőségeket, hogy kibontakoztassa kreativitását. A divat és film világában elért sikerei után minden bizonnyal újabb izgalmas projektekkel rukkol elő a közeljövőben.

Az idei Fashion Awards gálának fővédnökeként ismét lehetőséget kapott arra, hogy a magyar divatszakma élvonalában maradjon, és továbbra is a magyar kreativitás és innováció zászlóvivője legyen. Az ilyen jelentős eseményeken való részvétel is mutatja, hogy Pataki Ági továbbra is meghatározó alakja a hazai kulturális és üzleti életnek.

fa_2024_banner_1080x1080.jpg