Naomi Campbell - Hugo Boss kampány 2023 Ősz-Tél

TOPMODELL NAOMI

Naomi Campbell és Gigi Hadid a Hugo Boss új kampányának arcai

A Hugo Boss két új kampányt indított el 2023-ban, amelyekben Naomi Campbell és Gigi Hadid is szerepel.

A 2022 őszi/téli kollekciót népszerűsítő kampányban Campbell mellett Kendall Jenner, Future, Lee Minho és Anthony Joshua is szerepel. A kampány fotóit Mikael Jansson készítette, és a fekete, fehér és teveszínű árnyalatokat hangsúlyozza. A kampány célja az volt, hogy bemutassa a márka kifogástalan városi stílusát.

A 2023 tavaszi/nyári kollekciót népszerűsítő kampányban Campbell mellett Gigi Hadid, Maluma, Khaby Lame és Matteo Berrettini is szerepel. A kampány fotóit szintén Mikael Jansson készítette, és a kampány fő témája az volt, hogy a márka a fiatalokat és a sokszínűséget támogatja. A kampányban Campbell egy gyerekkori fotójával is szerepel, amelyen egy piros BOSS pulcsiban látható.

boss-spring-2023-campaign.jpg

"Naomi Campbell és Gigi Hadid két ikonikus modell, akik tökéletesen képviselik a BOSS márkát" - mondta Daniel Grieder, a Hugo Boss vezérigazgatója. "Örülünk, hogy együttműködhetünk velük, hogy bemutassuk a márka legújabb kollekcióit."

www.fashionawards.hu

sr23_boss_global_campaign_naomi_campbell_1.jpg

A kampányok 2023. január 31-én indultak el.

Naomi Campbell egy ismert brit szupermodell és színésznő. 1970. május 22-én született Londonban, Egyesült Királyságban. Campbell a divatszakma egyik ikonikus alakja, és a 90-es évek egyik legismertebb és legsikeresebb modellje volt. Karrierje során számos híres divatház és tervező kifutóján járt, és címlapokon szerepelt a világ legfontosabb divatmagazinjaiban. Emellett színészként is kipróbálta magát néhány filmben és tévésorozatban.

Campbellt nemcsak a modellkedése, hanem közéleti tevékenysége is ismertté tette. Többször is részt vett jótékonysági eseményeken és kampányokban, és elkötelezett a különböző társadalmi és emberi jogi ügyek iránt. Az évek során számos díjat és elismerést is kapott a munkásságáért és társadalmi tevékenységéért.