Divatgála újra az Akváriumban

A Fashion Awards Hungary, gyakran emlegetik mint a divatipar "Oscar-díját", Magyarországon a divat világának egyik legjelentősebb eseménye, amely a divattervezők, stylistok, modellek és egyéb divattal kapcsolatos szakemberek munkáját ismeri el és jutalmazza. Ez a két évente megrendezett gála egyedülálló atmoszférájú, ahol a magyar divatszakma kiemelkedő alakjai gyűlnek össze, beleértve hírességeket, zenészeket, művészeket és befolyásoló személyiségeket is.

Fashion Awards Hungary díjak: www.fashionawards.hu

1. Az év Női / Férfi modellje

2. Az év divatfodrásza

3. Az év divatsminkese

4. Az év stylistja

5. Az év divatfotósa

6. Az év női divattervezője

7. Az év kiegészítő tervezője

8. Az év felfedezettje – Pályázat További infók: www.fashionawards.hu

9. Az év férfi divattervezője

VIP jegy mellé GUESS karkötőt adunk ajándékba.

Támogatóink

GUESS Watches
DS Automobiles
LOLEA
Heineken
RÁDIÓ1
Promotions Online magazin
SENSOMEDIA
Humen
REMIND magazin
Neszszer Blog
Nebuló-Meló Iskolaszövetkezet 
Vándorfény Galéria

fbevent-fahpalyazat.png

A Fashion Awards célja, hogy Európa és az Egyesült Államokban is elismert, magas presztízsű versenyt hozzon el hazánk divatszakmájának képviselői számára.

20 éves múlt

Az első díjátadó 2004-ben került megrendezésre, és mára, húsz évvel később, a hazai divatvilág egyik legprestízsebb eseményévé nőtte ki magát. A 2022-es sikeres gála után, idén ismét az Akvárium ad otthont ennek a különleges, jubileumi eseménynek, amely az elmúlt két évtizedet ünnepli a Fashion Awards Hungary történetében.

Ez az esemény egyedülálló abban, hogy a divatszakma és a kapcsolódó területek képviselőit, valamint a témával foglalkozó médiumokat hozza össze, lehetővé téve számukra, hogy egymás mellett ülve osszák meg tapasztalataikat és ünnepeljék a magyar divatipar sikereit. A díjátadó nem csak elismerést jelent a résztvevők számára, hanem fontos szerepet játszik a magyar divatipar fejlesztésében és nemzetközi népszerűsítésében is.

 

Fashion Awards Hungary

2024. május 23. 20:30 Akvárium klub – Nagyhall

A Divatgála Fővédnöke : PATAKI ÁGI sztármodell, filmproducer

 

black_and_white_simple_modern_elegant_fashion_sale_instagram_story_300_x_300_ke_ppont.png

Az idei gála korlátozott, mindössze 300 darab jegy értékesítésével készül a nagy érdeklődésre. Az esemény fővédnöke Pataki Ági, ismert modell és film producer, aki a magyar divatszakma ünneplésére invitál mindenkit.

A Fashion Awards Hungary számos kategóriában oszt díjakat, többek között az év modelljei (női és férfi), az év divatfodrásza, divatsminkese, stylistja, divatfotósa, női és férfi divattervezője, kiegészítő tervezője és az év felfedezettje kategóriában. Ezek a díjak nem csak a győzteseknek jelentenek elismerést, hanem a magyar divatipar egészének fejlődéséhez is hozzájárulnak. Az alapítók, Szinte Loránd és Pordán Tamás célja, hogy a nemzetközi divatszakmában is elismert helyet szerezzenek Magyarország számára.

2142542_d310881a3ebbe3762ed8022b1beecac9_t.jpg

A Fashion Awards Hungary tehát nem csak egy esemény, hanem egy mozgalom is, ami hozzájárul a magyar divatipar nemzetközi szintű elismeréséhez és népszerűsítéséhez. A díjátadó ünnepség kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a hazai divatszakma megmutassa tehetségét, innovációját és egyediségét, ezáltal inspirálva a jelenlegi és a jövő generációit.

A rendezvény különösen fontos a fiatal és feltörekvő tervezők számára, hiszen lehetőséget biztosít számukra, hogy munkáikat egy szélesebb közönség előtt is bemutathassák. Az "Az év felfedezettje" kategória kifejezetten ilyen tehetségek támogatására jött létre, biztosítva számukra a figyelmet és elismerést, amelyre szükségük van a további pályafutásuk során.

fashion_designer_dress_highlight_covers_your_story.png

Az esemény sikere nemcsak a díjazottakon, hanem a résztvevőkön, a szponzorokon és a divatipar minden szereplőjén múlik, akik együttműködése és elkötelezettsége teszi lehetővé a magyar divat ünneplését. A Fashion Awards Hungary így összeköti a múltat a jövővel, tisztelegve azok előtt, akik már évek óta dolgoznak ebben a szakmában, miközben lehetőséget ad új hangok megjelenésére is.

2004 Fashion Awards

01fah2004.jpg

A gálán keresztül a magyar divatipar képes bemutatni, hogy képes állni a nemzetközi versenyben is, megmutatva a magyar tervezők kreativitását, szakértelmét és innovációját. A Fashion Awards Hungary így nemcsak egy díjátadó, hanem egy ünnep, ami kiemeli a magyar divatipar erejét, sokszínűségét és tehetségét.

Mindannyian várjuk az idei, jubileumi eseményt, hogy együtt ünnepelhessük a magyar divat elmúlt 20 évét és izgatottan várjuk, hogy milyen új tehetségeket és trendeket hoz a következő évtized. Az, hogy a Fashion Awards Hungary folyamatosan fejlődik és növekszik, bizonyítja a magyar divatipar életképességét és dinamizmusát, valamint azt, hogy képes megújulni és alkalmazkodni az idők változásaihoz.

 akvariumklub-02.jpg

Jegyek kaphatóak: https://akvariumklub.hu/programok/fashion-awards-hungary-2024-a-divat-mindenkie/