Absolut Fashion története

Az Absolut vodka márka az elmúlt évtizedek során nemcsak az italiparban, hanem a művészet és divat világában is jelentős szerepet vállalt. A kezdeti művészeti kollaborációk után az Absolut a divat világába is betört, ahol az 1980-as évektől kezdve napjainkig izgalmas együttműködéseket és kampányokat hozott létre. Ezek a kollaborációk a divat nagyágyúival és feltörekvő, friss tervezőkkel egyaránt megtörténtek.

ke_pernyo_foto_2023-12-03_11_41_14.png

Az Absolut Fashion projekt során egyes kollaborációk egyszerű hirdetésekre korlátozódtak, míg mások sokkal szélesebb körűvé váltak, beleértve partikat, regionális kampányokat, különleges divatbemutatókat és kiállításokat. Ezek az események és kampányok nemcsak a divat világában, hanem a kulturális életben is fontos szerepet játszottak, tovább erősítve az Absolut márka presztízsét és innovatív jellegét.

 

A közel 30 éves út során számos kiemelkedő momentum történt, amelyek mind hozzájárultak az Absolut márka és a divatipar közötti kapcsolat erősítéséhez. Ezek a pillanatok nemcsak a divat és a művészet iránt érdeklődők számára voltak jelentőségek, hanem azok számára is, akik a kreatív iparágak összekapcsolódásában érdekeltek. Az Absolut így nemcsak a vodka piacán, hanem a kreatív iparban is meghatározó szereplővé vált.