IV Fashion Diffusion

ke_pernyo_foto_2023-06-17_15_07_55.png

Fashion Diffusion Hungary

A csapatunk elkötelezett a hazai tervezők termékei mellett. Célunk, hogy a fenntarthatóság szellemében minél szélesebb közönség ismerhesse meg a környezetükben lévő lokális divatipari termékeket és az azokat létrehozó személyeket. A tervezői daraboknak eszmei értékük és történetük van, aminek a végén mi, mint fogyasztók állunk.
A Fashion Diffusion Hungary csapata küldetésének érzi, hogy a tervezőket és a termékeik hátterét a közönség minél jobban megismerje és végül a történet részesévé váljon.
Szívügyünknek tekintjük is egyben a hazai divatipar népszerűsítését és a tervezők köztudatba hozását. Edukáció mellett a divatügynökség egy új formáját kívánjuk a közönséggel megismertetni, ahol a klasszikus ügynökségi munka teljes lefedésre kerül és egy új stílusú rendszer szerint működik, fókuszban az egyéni igényekkel és a legkülönlegesebb kérésekkel. 

A Fashion Diffusion saját szervezésű eseményének negyedik felvonása, ahol a hazai és külföldi tervezők legújabb kollekciói vonulnak fel a kifutón.

Szeretettel meghívunk a Fashion Diffusion Hungary által szervezett IV. The Fashion Show & POP UP-ra, ahol divattervezők legújabb kollekciói kerülnek bemutatásra.

Ezen az éven POP UP-al is készülünk, ahol megismerkedhettek közvetlenül a tervezőkkel és be is szerezhetitek a legújabb darabokat tőlük. Mindezek mellett kapcsolatot teremthetsz további kiállítókkal a következő témában:dekorosok, fotográfusok, festők, ékszerészek, címke gyártók, táska márkák, ruházati márkák.

A POP UP díjmentesen látogatható 12:00 - 20:00 között

I. Etap : Mod’Art International Hungary - SIDE EVENT (egyetemi divatbemutató) / 14:00 - 15:00 / Divattervezők: GEDEON DALMA, NOMMÉ, ANN, HIRVINIEMI, KUN, ANOMA, SOPHIARON / NORA SZARKA, MOK, EGRI KATERINA

II. Etap : IV. The Fashion Show / 16:00 - 18:00 / Divattervezők: MILINA, EBONY X MYART, PICASSINO DESIGN

III. Etap : IV. The Fashion Show / 19:00 - 22:00 / Divattervezők: LOCHINGER, INDI-GO STYLE, NOOR, DONNA, OBALOGH, ANDREA ZIMITS X LULIPOP, C'EST MOI SILK ART X ART FRAGILE, IZABELA KOMJATI, VHR, SHE GLOWS, BUTTERFLY SECRET COUTURE, WHITE SECRET, NORILUCA COUTURE, ZEMA JEWELS

https://www.fashiondiffusionhungary.com/jegyek