Big Gay Ice Cream létezik New York-ban

36263logo.png

A híres New York-i fagylaltcég, a Big Gay Ice Cream, ünnepli a Pride hónapot három új pohárízével, amire több mint büszkék.

ke_pernyo_foto_2023-07-31_15_55_45.png

ke_pernyo_foto_2023-07-31_15_47_22.png

A márkák már kaphatók az üzletekben, és édes szeretetet terjesztenek az új ízekkel: Banan-o-Graham, Fluffernutter és Spicy Choco-Lit fagylalt. A Banan-o-Graham karamellizált banánfagylalt, Graham pötyökkel és kekszmorzsával; a Fluffernutter mogyoróvajfagylalt, mályvacukor pötykkel, mini mályvával és mogyorópralinéval; a Spicy Choco-Lit pedig tejes csokoládéfagylalt, fűszeres fudge pötykkel és forró fahéj cukorkával.

big_gay_ice_cream_truck.jpg

Először a BGIC termékei elérhetők a nyugati parton található élelmiszerboltokban is, Los Angeles, San Diego, Fresno és San Francisco városok fagylaltosztályaiban.

ke_pernyo_foto_2023-07-31_15_48_03.png

A Big Gay Ice Cream 2019-ben ünnepelte tizedik évfordulóját, és soha nem gondolták volna, hogy eljutnak oda, ahol most vannak: egy egyszerű fagylaltos kocsiból Manhattanben egy országos élelmiszerbolti alapdarabbá váltak, amelynek fagylaltboltjai szerte az országban terjednek. Valójában a társalapító, Doug Quint elmesélte az embereknek, hogy a Big Gay Ice Cream majdnem viccként kezdődött.

„Egy nap csak úgy döntöttünk, hogy lesz egy fagylaltos kocsink”, mondja Quint. „Azt néztük, hogy ez egyfajta nyári projekt lesz, ami nagyon rosszul is elsülhet, és eredetileg csak egy nyáron keresztül akartuk csinálni, 2009-ben.” Quint, aki a Juilliard zenei főiskolán tanult, semmilyen tapasztalattal nem rendelkezett az élelmiszeriparban, ahogy a Big Gay Ice Cream másik társalapítója, Bryan Petroff sem.

ke_pernyo_foto_2023-07-31_15_48_28.png

Mindazonáltal azt gondolták, hogy ez jó történet lesz, ha semmi másért, így megvették a teherautót és nekiálltak az utcáknak. A Big Gay Ice Cream Truck nevet ideiglenesen adták neki, mert nem tudtak akkoriban másra gondolni, és „számunkra igazából csak egy nagy, vidám fagylaltos kocsi volt”, mondja Quint. „Hamarosan rájöttünk, hogy nem fogunk találni új nevet - a név minket talált meg.”

ke_pernyo_foto_2023-07-31_15_48_54.png