Felkészülés a Campus Fesztiválra: A Nagyerdő átalakul

ke_pernyo_foto_2024-07-22_10_21_23.png

Három nappal a start előtt már erősen látszanak az idei Campus Fesztivál előkészületei a Nagyerdőn. Épülnek a színpadok, a bódék és a díszítőelemek, miközben a közlekedést segítő eszközök, például a gyepre szánt borítás és a falépcsők is lassan a helyükre kerülnek. Az idei fesztiválra érkezők látványos átalakulásnak lehetnek tanúi, ahogy a terület napról napra készül fel a nagy eseményre.

ke_pernyo_foto_2024-07-22_9_59_13.png

Napi Látványosság: Építkezés a Campus Fesztivál Helyszínén

Szorgos kezek dolgoznak a fák törzsére kerülő vörös drapériák elhelyezésén, míg mások színpadvázakat állítanak be vízmérték segítségével. A fesztiválra idén is kitelepülő szupermarket épülete már áll, bár belül még inkább raktárra hasonlít, mint élelmiszerboltra. Az építkezés dinamikus ütemben halad, hogy időben elkészüljön minden a nagy napra.

A Campus Fesztivál Programjai és Előadói

Idén július 24-28. között kerül megrendezésre a Campus Fesztivál a Nagyerdőn. A fesztivál összesen 21 programhelyszínen kínál kreatív tartalmakat, és 295 zenei produkcióval várja a közönséget. Fellép többek között Azahriah, Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike és Rita Ora, valamint a Tankcsapda is háromszor fog színpadra lépni. A látogatók számára változatos és izgalmas programkínálatot biztosítanak, amely minden zenei ízlést kielégít.

Jegyárak és Beléptetés a Campus Fesztiválon

A sör ára 790, míg a lángos 890 forintért lesz elérhető. A szervezők ígérete szerint még gördülékenyebb lesz a beléptetés, hogy a látogatók gyorsan és kényelmesen juthassanak be a fesztivál területére. A fesztivál ideje alatt a DKV menetrendje is sűrűsödik, hogy a közlekedés is zökkenőmentes legyen.

Közlekedési Megoldások és Kényelmi Szolgáltatások

A fesztivál szervezői nagy figyelmet fordítanak a látogatók kényelmére és biztonságára. A gyepre szánt borítás és a falépcsők telepítése mellett számos közlekedési megoldást alkalmaznak, hogy a helyszíni közlekedés egyszerű és biztonságos legyen. A DKV járatok sűrítése is hozzájárul ahhoz, hogy a látogatók könnyedén eljussanak a fesztivál helyszínére és onnan haza.

Látványos Előkészületek: A Campus Fesztivál Helyszínének Kialakítása

Az előkészületek során különös figyelmet fordítanak a látványra és a részletekre. A fák törzsére kerülő vörös drapériák és a színpadvázak precíz beállítása is azt mutatja, hogy a szervezők minden apró részletre odafigyelnek. A szupermarket épületének belső kialakítása is folyamatban van, hogy a fesztivál idején minden készen álljon a látogatók fogadására.

A Campus Fesztivál idén is izgalmas programokkal és látványos előkészületekkel várja a látogatókat. A Nagyerdő területe napról napra alakul át, hogy méltó helyszíne legyen az év egyik legnagyobb zenei eseményének. A szervezők minden részletre odafigyelnek, hogy a látogatók számára felejthetetlen élményt nyújtsanak.

Ne maradj le, és készülj fel egy felejthetetlen fesztiválélményre a Campus Fesztiválon!

ILYEN VOLT a 2023-as Campus Fesztivál