Az Év divatfodrásza díj jelöltjei 2024

3fodra_sz.jpg

Pásztor László

 

Klasszikus művészeti pályán végzett szobrászként 2006-ban, majd tehetségét 2009-től fonta össze gyakorlatban is a divat -és szépségiparral. Később lépett nemzetközi piacra Milánótól Mumbai-ig.

Számos top modellel dolgozik együtt divatbemutatókon, magazinokban, Vogue, Harper’s Bazaar, L’Officiel, Numèro, Tush, ELLE.

Illetve reklámokban, filmekben elismert hírességekkel.

Emmy-díjra terjesztették elő a beauty csapattal Cate Blanchett egyik filmjével 2019-ben, majd dolgozott a Diornak Charlize Theron-nal. A formaképzés sokszínűsége jellemző munkáira.

 

Kozma Norbert

 

Kozma Norbi a zenetanári pályájával párhuzamosan indította el fodrász karrierjét, majd nyitotta meg Kökény Juci sminkes-kozmetikus barátjával közös szalonjukat. 2016-ban dirigálta első fashion weekjét.

Ez az év jelentette számára az igazi áttörést, ekkorra már aktiv szereplője a hazai divatszakmának, megkapta első televíziós showműsorát és vehette át első fashionawards “az év divatfodrásza” szobrát. Hétköznapjait a vendégkörének szenteli, de munkáival a magazinok címlapjain, divatanyagaiban, a legnézettebb televíziós showműsorokban is találkozhattok, mint az X Faktor, Sztárban sztár, vagy a Dancing with the stars. A hazai hírességek egyik kedvenc fodrásza. 

 

Barsi Balázs

 

Barsi Balázs, 20 éve gazdagítja a magyar divat szakma szìne javát. A kezdetektől sok éven át a magyar fashionweek, gombold újra és BCEFW vezető fodrásza volt.

Számos nemzetközi brandnek volt az itthoni nagykövete és oktatója. Kereken tíz éve kapta meg az év divatfodrásza díjat a fashion awardson, előtte és még azóta is támogatja a nemzetközi és a magyar divat összefonódását.

Zászlós hajójának tekinti a magyarországi divatfodrászok (hairstylistok) képzését és érvényesülését. Világsztárokkal való közös munkái eltörpülnek a magyar divatba vetett lelkesedése és hite mellett.

 

A Díjat átadja : Nagy Katica színésznő és Rácz Gergő énekes-dalszerző

redken-logo-2019-black.png