A Stílus önmagáért beszél

TŰNJÖN KI STÍLUSOSAN! ÜNNEPELJE SAJÁT EGYEDISÉGÉT AZ LBX COOL MODELLEL!

ke_pernyo_foto_2024-03-08_18_53_27.png

A kéttónusú karosszéria többféle modern színnel hangsúlyozza ki az LBX Cool dinamikus megjelenését. A csiszolt felületű, 18" könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé az autó vonzó megjelenését. Mindez már azelőtt lenyűgözi, mielőtt még helyet foglalna a kézzel varrott volán mögött.

LUXUS, AMI FELSZABADÍT Az LBX utasterének különböző stílusai, árnyalatai és anyagai segítségével még inkább kifejezheti a saját, egyedi stílusát. Az LBX Coolban fekete bőr- és velúr ülésborítás talál egyedi hímzésekkel. A testre szabható világítás a kedélyállapotának megfelelő hangulatot teremt - ezt a hangulatot fokozza a vezetőközpontú Tazuna utastér. A minimalista műszerfal széles szélvédőre vetített vezetési információs kijelzővel és 12,3" LCD képernyővel fokozza a tágasság érzetét. ERŐ, AMELY MAGÁVAL RAGAD Az LBX Cool esetén korántsem igaz, hogy a stílus minden más felett áll.

A minden LBX változatban szerepet vállaló Lexus öntöltő hibrid hajtásláncot is teljesen újratervezték, hogy egyensúlyt teremtsen a környezetvédelem és a vezetési élmény között. A motor könnyű súlya és alacsony súlypontja hozzájárul a kiváló dinamikához. Még a vezetési élmény is testre szabható: az LBX Cool a kormány mögötti váltófülekkel vezérelhető szekvenciális váltót kapott, amely teljes irányítást biztosít. Ha azonban a teljesen automata váltó nyújtotta könnyedségét kedveli, semmi akadálya - az autó így is hatékony, mégis élvezetes vezetést biztosít.

ke_pernyo_foto_2024-03-08_18_56_23.png

KONNEKTIVITÁS, AMI MŰKÖDIK Ahogy azt bizonyára el is várja, a vezeték nélküli Apple CarPlay okostelefon-integráció az alapfelszereltség részét képezi. Így a gondosan megtervezett 9,8" központi képernyőn minden olyan funkciót elérhet, amelyre egy autóban szüksége lehet.

Az LBX Cool talán egy kompakt autó, de a stílusa kiemelkedő.

FEDEZZEN FEL MÉG TÖBBET ONLINE! Fedezze fel és foglalja le online az LBX modellt! Honlapunkon könnyedén megismerheti és megtalálhatja az életstílusához leginkább illő felszereltségi szintet, emellett pedig világszínvonalú szolgáltatásainkról és finanszírozási ajánlatainkról is tájékozódhat. https://www.lexus.hu/new-cars/lbx-world-premiere

ke_pernyo_foto_2024-03-08_18_53_58.png