Akinek világsztárok viselik ruháit ABODI

ke_pernyo_foto_2023-09-06_2_13_17.png

ABODI

Az Erdélyben született Abodi Dóra 2009-ben diplomázott a Mod’art International Art and Fashion Academy-n Budapesten, majd Master in Fashion Design képesítést szerzett 2013-ban, Milánóban. Az ABODI márkát 2009-ben alapította, tehetségét pedig jól mutatja, hogy a márka indulása óta sikert sikerre halmoz.

Eddigi pályafutása során a fiatal tervező olyan díjakat nyert el, mint a Hungarian Fashion Awards Designer of the Year elismerése, vagy a Düsseldorf Fashion Academy Design am Rhein díja, emellett kollekciójával bemutatkozott már a London Fashion Week kifutóján is. Kreációit barokk stílus és futurizmus jellemzi. Bátran játszik a mintákkal és az anyagokkal, a ruhák kézzel kidolgozott részletei pedig precizitását és gazdag fantáziáját példázzák.

Nem csoda, hogy a világsztárok is felfigyeltek Dóra ruháira és kiegészítőire!

A vadóc színésznő, Jena Malone az Éhezők viadala: Futótűz című film torontói premierjére érkezett ABODI ruhában, de egy-egy filmbemutatóra a True Blood sztárja, Kristin Bauer és Eiza González színész-énekesnő is ABODI-t választott. Katy Perry az American Idol zsűrijeként 2020 őszén szintén egy ABODI kreációt viselt, Halle Berry pedig 2021 májusában töltött fel egy olyan fotót a közösségi oldalára, amelyen Abodi Dóra egyik ruháját viseli.

forrás: www.kiskegyed.hu

ke_pernyo_foto_2023-09-06_2_13_05.png