Pacchieri a legjobb olasz re
Paccheri tészta kardhallal

Közepes
30 min
4 adagokat
500 g CIRIO Pessata Rustica
450 g kardhal szelet,
250 g rozskenyér
100 g cikória
36 db Paccheri tészta
bazsalikom
petrezselyem
extra szűz olívaolaj
majoránna
rozmaring
erős paprika (chilly)
só
fekete bors
Sós vízben főzzük meg a Paccheri tésztát. Szűrjük le és egymástól külön választva helyezzük őket egyenként egy tálcára, hogy kihűljenek. Adjunk hozzá egy csepp extra szűz olívaolajat. Eközben vágjuk a rozskenyeret szeletekre, vágjuk le a kenyér héját
A kenyérszeleteket vágjuk kockákra és öntsünk egy serpenyőbe extra szűz olívaolajat. Magas hőfokon 2 percig pirítsuk benne a kenyérkockákat a majoránnával és a rozmaringgal együtt.
Majd 6 percig pirítsuk a kenyérkockákat a sütőben, 180 fokon, végül morzsoljuk le
Két percig pirítsuk a cikóriát egy serpenyőben extra szűz olívaolajon a fokhagymával, a petrezselyemmel és az erős paprikával
A kardhalat forró serpenyőben mindkét oldalán két percig sütjük, majd megsózzuk
Távolítsuk el a kardhal bőrét és egy késsel daraboljuk fel a halat, majd keverjük össze a kenyérrel és a cikóriával. Öntsük a CIRIO Passata Rustica-t (CIRIO Paradicsomvelő) egy serpenyőbe, adjuk hozzá a fokhagymát, az extra szűz olívaolajat, a sót és a fekete borsot, a bazsalikomot és a majoránnát, és néhány percig főzzük. Fedjük le a serpenyőt egy fedővel
Töltsük meg a Paccheri tésztát a hal és kenyér keverékkel, fektessük őket a tányérokba és öntsük le egy réteg paradicsom szósszal.
Extra szűz olívaolajjal és fekete borssal ízesítsük. . .