Bumble az új szuper társkereső

A Bumble egy társkereső alkalmazás, amelyet Whitney Wolfe Herd alapított 2014-ben, aki egykori Tinder-vezető. A Bumble hasonló más társkereső alkalmazásokhoz, mint a Tinder, de néhány kulcsfontosságú különbséggel rendelkezik.

ke_pernyo_foto_2023-08-01_9_16_43.png

  • A nők teszik meg az első lépést. Heteroszexuális párosítások esetén a nőknek elsőként kell üzenetet küldeniük a találatnak. Ez úgy van kialakítva, hogy a nőknek több kontrollt adjon a társkereső folyamat felett.
  • Három mód van: dátum, BFF és Bizz. A Bumble Date a hagyományos társkereső mód. A Bumble BFF új barátok megtalálásához szolgál. A Bumble Bizz az üzleti kapcsolatépítéshez és üzleti mentorok megtalálásához szolgál.
  • Több, mint egy társkereső alkalmazás. A Bumble platform a társadalmi jóra is. Az alkalmazásnak van egy Bumble Gives nevű funkciója, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy adományozzanak jótékonysági szervezeteknek és ügyeknek, amelyekről gondoskodnak.

A Bumble az egyik legnépszerűbb társkereső alkalmazás a világon, több mint 100 millió felhasználóval. Több mint 150 országban és 40 nyelven érhető el.

 

Íme néhány előnye a Bumble használatának:

  • Biztonságos és biztonságos platform. A Bumble számos funkciót kínál a felhasználók védelmére, beleértve a fénykép-ellenőrzést és a 24/7 támogatási csapatot.
  • Nagyszerű módja annak, hogy új emberekkel találkozzunk. A Bumble-nak nagy és aktív felhasználói bázisa van, így biztosan talál olyan embereket, akik megosztják az érdeklődési köreit.
  • Szórakoztató és könnyű módja a randizásnak. A Bumble úgy lett kialakítva, hogy egy informálisabb és könnyedebb társkereső élmény legyen.

Ha olyan társkereső alkalmazást keresel, amely más, mint a többi, akkor a Bumble-t érdemes megnézni.