Pólótervezés Canva -val

A pólótervezés egyszerűbb módja
A grafikus pólók nem véletlenül váltak túl trendeken, évtizedeken és generációkon. A vintage boltoktól a sportboltokig, a zenekari pólóktól a szatíra és a tiltakozó pólókig a grafikus pólók olyanok, mint a hordható művészet.

És most minden eddiginél könnyebb sajátot készíteni - és nyomtatni -. Nézzünk meg egy Canva-eszközt, amellyel bármilyen tervből percek alatt könnyedén pólót varázsolhatunk.

Egy sablon segítségével életre keltheted a tervedet
A Canva sablonok segítenek az ihletett kezdésben. Eposzszerű módja annak, hogy ötleteket találj, profi tervezőktől tanulj, és előnyt szerezz a saját dizájnod elkészítéséhez. A Canva szerkesztőjében keress rá a "póló" kifejezésre, és nézd meg, ahogy sablonok ezrei jelennek meg. Minden, amin egy korona van, a Canva Pro felhasználóknak szól, a regisztráció gyors és egyszerű. A sablonok folyamatosan frissülnek, így remek hely arra, hogy megnézd, mi a trendi.

Görgess lefelé, amíg találsz valamit, ami tetszik, és kattints rá, hogy megnyíljon a terv. Bármely tervezési elemet testre szabhatsz és megváltoztathatsz. Módosíthatja a betűtípust, a grafikai elemeket, a színeket, a méretezést és a pozicionálást. Gondolj a sablonra kiindulópontként - egy tervezési megoldásként és a tervezésedhez szükséges előretekintésként.

Ha további segítségre van szüksége a tervezéshez, nézze meg ezt az ingyenes bemutatót a tipográfiáról és az elrendezésről, ahol néhány tervezési tippet talál.

A Smartmockupok használata a nyomtatási menüben
A Canva rendelkezik egy Smartmockups nevű eszközzel, amely megmutatja, hogyan fog kinézni a terved egy pólón. Még azt is lehetővé teszi, hogy a dizájnt különböző modelleken lásd, beleértve a nőket, férfiakat, kisgyermekeket és csecsemőket. Ez a zseniális új eszköz sokkal könnyebbé teszi a terved vizualizálását, mielőtt elküldenéd nyomtatásra.

A Smartmockups talán legkirályabb funkciója, hogy élő mockup, így miközben változtatsz a dizájnon, láthatod, hogy az hogyan befolyásolja a végleges dizájnt a pólón. Ez egy nagyszerű módja az utolsó módosítások elvégzésének.

Hogyan nyomtassunk pólókat a Canva segítségével
A Smartmockupok használatához, majd a póló kinyomtatásához láthatsz egy gombot a jobb felső sarokban a megosztás gomb mellett, amin az áll, hogy "Print t-shirt", erre