Mali Ildi - A show rendezés az élete

Mali Ildi több mint két évtizedes intenzív jelenléte a szakmában megnyugtató tapasztalattá sűrűsödött: ha ő veszi kezébe az irányítást, a siker nem marad el.

ke_pernyo_foto_2023-03-04_10_32_03.png

A rendezés mellett ő az, aki megtervezi a divatshow-k koreográfiáját, a rendezvények látványát. Ügyel a nagyívű koncepció megvalósulására a legapróbb részletekben is. Irányítja a fény- és hangtechnikai csapatot, a díszlettervezést, kivitelezést.

Mozgás oktatást tart, évek óta adja át színpadi tapasztalatait évtizedekkel ezelőtt az Attractive Model Management, Face Model Management, korábbi években az Icon Model Management modelljeinek, műsorvezetőket, influenszereket oktat, hogyan mozogjanak a kamera előtt.
Vendégelőadó volt, personal stylingot, show rendezést oktatott a Krea Művészeti Iskolában, és Werk Akadémián. Ö maga mélyen tisztelt mesterétől, Náray Tamástól sajátította el a szakma rejtélyeit, a tökéletességre való törekvést, a minden akadályon átívelő kitartást!
Szeretettel, teljes odaadással adja át megszerzett tapasztalatait a fiatal nemzedéknek!

A modelleket az előadás stílusának megfelelően válogatja ki, instruálja a zenei szerkesztőt, zenéket válogat, ha kell, írat. Táncos produkciók, fodrászbemutatók alkalmával a komplett fellépő társulat stylingját képes kialakítani.

green_spring_sale_essential_oil_product_facebook_ad_600_600_px_1.png