Magyar Eszter Az Év divatsminkese 2022

MAGYAR ESZTER: https://www.makeupbrutalism.com/

Magyar Eszter karrierje 2011-ben kezdötött a budapesti KREA-ban, azóta divatsminkesként megjárta Mumbait, Berlint, Budapestet, jelenleg Londonban él és tevékenykedik Makeupbrutalism néven.

Divatsminkes portfóliójában minden nagyobb nemzetközi magazin megtalálható a Voguetól a Harpers Bazaarig,

legnagyobb sikereit mégis Makeupbrutalism projektjével érte el, ahol a fotós és art direktori feladatokat is ö maga látja el egyszemélyben.

magyareszter.jpg 

Visszatérö kliensei köze tartozik a Gucci Beauty, Byredo, Make Up For Ever, de a Victoria Beckham Beauty 2021es karácsonyi online kampányáért is ö a felelős - emellett tervezett konceptuális videómunkákat Tokyo híres SHIBUYA utcájának kijelzöire, de használták már védjegyévé vált beauty fotóit a Stockholmi operaház plakátjaként Svédország-szerte. 

Munkájara, amit több mint százezer ember követ Instagramján, ma már leginkább a rendszerkritikusság jellemző: szereti megkérdőjelezni az ideálok szükségességét, az újradefiniálást tartja legföbb feladatának. Feminista képalkotói tevékenységéröl legutóbb Funmi Fetto, a brit Vogue contributor editora kérdezte a Gucci podcastja számára.

Az ö nevéhez fűződik az Uglymakeuprevolution mozgalom, elsö önálló kiállítása most nyílt meg Londonban.