Pop Art festmények Budapesten

Kolibri Art Stúdió Pop Art Galéria Budán

Korlátozott kiadású, egyenesen Amerikából érkezett alkotásokat tekinthetnek meg az érdeklődők a Kolibri Art Studio Europe galériában. A minőségre fogékony magyar gyűjtőknek szeretnének kedvezni a pop-art értéktartó eleganciájával, harmóniájával és kifinomult ízlésével. Aktuális, humoros, izgalmas, ugyanakkor klasszikusan ízléses témakörök – így jellemzik az amerikai pop-art irányzat mesterműveit a Margit körúton megnyílt kiállítóhely alapítói.

martini_celebration.jpg

A Kolibri Art Studio Europe nemcsak Budapesten, de az európai régióban is páratlanul kiemelkedő. A galéria vezetője és alapítója, Bernard Barna Fekete Budapesten született. Az 1970-es évek elején, 17 évesen vándorolt ki az Egyesült Államokba, ahol 48 éven át sikeresen építette fel az „amerikai álmot” a kaliforniai Los Angelesben. Munkásságának utolsó évtizedeiben szenvedélyesen vezette ügyvezető igazgatóként a Kolibri Art Studio, Inc.-t, egy rendkívül népszerű, 32 éve működő grafikai műtermet. Másfél éve költözött haza feleségével, Anikóval, akivel megvalósította itthon is az álmát: amerikai hangulatot csempészett művészeti értékekkel fűszerezve fővárosunkba. 

matchpoint_britto.jpg

Romero Britto

A világban történő utazásaink során Romero Britto munkáival vibráló színhasználatának és mintáinak köszönhetően elkerülhetetlenül szembe találkozunk. A művész az optimizmus és szeretet üzenetét terjeszti. Britto egyedi Pop-Art munkái készültek hivatalos megrendelésre a 2016-os Olimpiai Játékokhoz, a 2010-2014 FIFA Labdarúgó Világbajnoksághoz és a 41. USA Super Bowl-hoz.

Folyamatosan olyan világmárkákkal működik együtt mint a Walt Disney stúdió, Coca-Cola, Pepsi, Audi, BMW, Bentley, Volvo, Mattel, Hublot, Evian, stb. Romero Britto az a művész akinek a legtöbb alkotása van jogdíj fizetés ellenében a világon kereskedelmi célú felhasználásra  és felülmúlja minden más művészét. Az általa engedélyezett alkotások üzleti célú forgalmazása nagyságrendjében felülmúlja minden más művészét.

Művészete megtalálható privát kollekciókban Elton John, Julia Roberts, Paul McCartney, Phil Collins, Keith Urban, Gloria Estefan, Michael Jordan, Donald Trump, Morgan Freeman, Barack Obama, Whoopi Goldberg, Prince Albert of Monaco, Richard Petty, André Agassi, Arnold Schwarzenegger, és más világhíresség házának a falain.

Művei megtalálhatóak most már a Kolibri Art Galériában is Budapesten. https://kolibriartstudioeu.com/